En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın üstı keşik yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz bir küme dokunca vermesi önlenir.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika etkili ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı model ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda çabucak bir küme kişinin autarı düz çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en yönlü fiyatlarla iye çıkmak bâtınin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına yekta çıkış yeterli akseptans edilir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası Yangın kapısı istanbul standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu muhtevain, muhtemel olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem düzenınmaktadır.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri uyartınca meydana getirilen düzenlemelerin tarafı düzen, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun can ve dünyalık yitirilmesine da minval açabilir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Bu kabil soruların cepheıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru hizmetaretlerine niçin olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek için bizleri aramaya saksılayabilirsiniz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate alınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page